Telefon: 031 590 536, E-mail: info@bioharmonija.com
Telefon: 031 590 536, E-mail: info@bioharmonija.com

O MENI

Pozdravljeni prijatelji živali!

Moje ime je Urša Grahek. Že v zgodnji mladosti sem vedela: veterina bo moj poklic. Od rojstva naprej me na moji poti skozi življenje spremljajo živali. Moje otroštvo je prepleteno s spomini in doživljaji, v katerih glavno vlogo odigrajo ravno one, pa ne samo kužki in mucke, temveč tudi druge domače ter malo bolj eksotične živali. Pri nas doma so bile živali vedno del družine.

Velik del mojega odraščanja pa me je spremljala nemška ovčarka Oli, ki je doživela častitljivih 15 let. Zdaj pa mi dela družbo moj lepotec, Maine Coon, muc po imenu Lynx, ki mi izreka dobrodošlico ob prihodih domov.

Ta ljubezen do živali me je tudi privedla na študij veterinarstva, okoliščine pa so me po uspešno zaključenem študiju najprej zanesle v farmacevtske vode, čeprav je veterina moj osnovni poklic. V farmaciji pa sem dobila ogromno znanja, ki ga s pridom uporabljam v vsakdanjem delu. Ves čas pa me je spremljala želja po vrnitvi, predvsem pa želja pomagati živalim tudi na drugačen način. Verjamem namreč v to, da so živali, tako kot smo ljudje, celostna bitja in da bi moral biti takšen tudi pristop k zdravljenju. In to želim ponuditi tudi vašim kosmatinčkom.

Moje prve izkušnje z bioresonanco so bile odlične in to je tisto, kar me je navedlo, da sem začela razmišljati, da bi na ta način lahko pomagala tudi živalim. Pa ni ostalo samo pri razmišljanju, kar hitro sem si nabavila bioresonančni aparat BICOM, se začela izobraževati ter pridobivati prve izkušnje. In preden sem se prav zavedala, sem že stopala po novi poti v mojem življenju, po kateri hodim zdaj že poldrugo leto in na kateri sem s pomočjo bioresonance pomagala že kar nekaj kužkom in muckam k izboljšanju njihovega zdravstvenega stanja. In kakšna občutja se ob tem rodijo…neprecenljivo!

Moja druga ljubezen pa je morje, zato sem se tudi odločila, da se preselim na obalo, kjer tudi v glavnem izvajam bioresonanco pri kolegici Lari Kralj v Veterinarskem centru Lara v Izoli. Živeti na obali in še pomagati živalim…kaj več si človek sploh lahko še želi.

(Nav)kljub situaciji v letu 2020 je pridobivanje novega in potrjevanje že pridobljenega znanja potekalo skozi vse leto. Rezultat tega je potrditev v obliki CERTIFIKATA za BICOM terapevta za leto 2021. V znanju je moč!

Certifikat za BICOM terapevta v letu 2020 
Stalno izobraževanje in pridobivanje novih ter poglabljanje starih znanj je pomemben del našega dela. . 

Certifikat za BICOM bioresonančnega terapevta, ki ga vsako leto sproti podeljuje Inštitut za bioresonanco in regulativno medicino in potrjuje strokovnost in usposobljenost terapevtov.

Pod okriljem Natural Animal Centra (NAC) iz Velike Britanije sem v letošnjem letu pridobila certifikat za Bachovo terapevtko za živali. Njihov slogan je: Pozitivno vplivati na dobrobit živali po vsem svetu (Positively influencing the wellbeing of animals worldwide) z znanjem, sočutjem in delovanjem. Z veseljem se pridružujem tej ekipi!