Telefon: 031 590 536, E-mail: info@bioharmonija.com
Telefon: 031 590 536, E-mail: info@bioharmonija.com

Bioresonanca za živali na obali

Naravna in neinvazivna metoda odkrivanja vzrokov in pomoč pri samoozdravitvi telesa. Je oblika komplementarnega (dopolnilnega) zdravljenja, katerega namen je vzpostavitev harmoničnega stanja v telesu, s tem je omogočena vzpostavitev telesu lastne regulacije in proces samozdravljenja se lahko začne. Bioresonanca za živali je kot podporna terapija primerna za vsa bolezenska stanja, ker okrepi sposobnost organizma za samozdravljenje. Poveča se obrambna sposobnost organizma proti škodljivim oz. motečim dejavnikom, zato ima bioresonanca lahko tudi preventivni učinek.

bioresonanca za živali

 

 

 

 

 

 

 

Bioresonanca je primerna za vse vrste živali: 

kužke, mucke, konje ter druge vrste živali.

 

 

 

 

Kako deluje?

Vsaka oblika materije je sestavljena iz energije, je torej zgoščena energija, ki to energijo tudi oddaja. Tako vsaka celica, del telesa, virusi, bakterije, pelodi,…oddajajo energijo, ki ima točno določeno specifično valovno dolžino ali frekvenco z lastnimi značilnostmi, t.i. frekvenčni vzorec.

Zakaj je to pomembno: katero koli telo lahko deluje le tako, da celice med seboj komunicirajo. V zdravem telesu je pretok informacij nemoten. Ko pa na telo delujejo škodljive snovi (strupi, virusi, bakterije,..) s svojimi obremenilnimi frekvenčnimi vzorci, le-ti ovirajo komunikacijo med celicami, kar pa vodi v spremembe najprej celic, nato pa organov, kar se na zunaj kaže z različnimi simptomi.

Pri bioresonančni metodi z napravo BICOM zajamemo tipične frekvenčne vzorce snovi ter ugotovimo njihovo delovanje na pacientovo telo ter tako ugotavljamo, kaj povzroča simptome. Nato te obremenilne frekvenčne vzorce naprava BICOM spremeni v terapevtske frekvenčne vzorce, ki jih vrne nazaj v pacienta. Tako se vzpostavi proces samoozdravljenja.

Bistvo BICOM bioresonance je ravno v tem, da se dela s pacientovimi lastnimi informacijami, s čimer je omogočen individualiziran in celostni pristop k zdravljenju.

 

Bioresonanca za živali – Možnosti uporabe

Naše živali živijo skupaj z nami v okolju, ki je vedno bolj podvrženo različnim obremenitvam. Prav tako kot mi uživajo večinoma predelano hrano. In prav tako kot mi so podvržene stresu. Vse to je le nekaj dejavnikov, ki vpliva tako na naše zdravje in počutje kot na zdravje in počutje naših živali in ki pripomorejo k poslabšanju zdravstvenega stanja, pojavnosti preobčutljivosti ali alergij ter pojavnosti akutnih in kroničnih obolenj.

Bioresonanca za živali lahko pomaga pri različnih stanjih:

 • preobčutljivosti in alergije (preobčutljivost na hrano, pike insektov, pelode,…)
 • krepitev imunskega sistema
 • obremenitve s sevanji
 • poškodbe in bolečine (sklepi, hrbtenica,…)
 • težave s prebavili, dihali, urinarnim traktom
 • bolezni kože
 • hormonske motnje
 • akutna in kronična obolenja
 • okužbe
 • nevrološka obolenja
 • avtoimuna obolenja
 • priprava na operativne posege in post operativna podpora
 • priprava na cepljenja in razbremenitve po cepljenju
 • preventivne terapije z razbremenitvami za ohranjanje zdravja.

Vse to so področja, kjer z bioresonančno metodo skušamo pomagati vašim hišnim ljubljenčkom pri vrnitvi v harmonično stanje zdravja in dobrega počutja.

 

Cilj bioresonančne terapije

Je izničenje vplivov, ki povzročajo simptome in telesu povrniti njegove samozdravilne moči.

Če želite svojim kosmatinčkom pomagati na naraven način, me kontaktirajte.

Kontakt

Poglejte še Potek bioresonančne terapije