Telefon: 031 590 536, E-mail: info@bioharmonija.com
Telefon: 031 590 536, E-mail: info@bioharmonija.com

Certifikat za Bachovo terapevtko

Pod okriljem Natural Animal Centra (NAC) iz Velike Britanije sem v letošnjem letu pridobila certifikat za Bachovo terapevtko za živali. Njihov slogan je: Pozitivno vplivati na dobrobit živali po vsem svetu (Positively influencing the wellbeing of animals worldwide) z znanjem, sočutjem in delovanjem. Z veseljem se pridružujem tej ekipi!

Telesni in čustveni sistem sta močno povezana, tvorita dvosmerno ulico in medsebojno vplivata drug na drugega. Pogosto se zgodi, da je bolezen odgovor telesa na pomanjkanje izpolnitve njegovih osnovnih in vitalnih potreb, kot je npr. pomanjkanje hrane ali pa ljubezni in skrbi zanj. 

Seveda pa lahko tudi sama bolezen spodbudi čustva, sploh v primeru, če ta traja predolgo. Kot posledica se pokaže stres in s tem povezana negativna čustva, ki nato povratno vplivajo na možnost ozdravitve.

Ob zavedanju, kako pomemben je vpliv stresa in negativnih čustev na pojav bolezni ter tudi ali pa predvsem na zdravljenje, je edina logična posledica, da v procesu zdravljenja namenimo potrebno pozornost tudi tej problematiki in celostno pristopimo k obravnavi.

Bachove cvetne esence so naravna in popolnoma varna metoda zdravljenja čustvenih stanj. Nežno vzpostavijo ponovno ravnovesje med umom in telesom, tako da živali omogočijo sprostitev negativnih čustvenih stanj, kot so strah, anksioznost, zaskrbljenost, neodločnost,… ki motijo naravno ravnovesje v telesu. Na ta način omogočijo povrnitev v naravno stanje, v katerem se ponovno vzpostavijo procesi samozdravljenja. 

Vključitev Bachovih cvetnih esenc v proces zdravljenja je čudovita dopolnitev bioresonančni metodi in celostnemu pristopu zdravljenja živali.